regeringstid for bare fire






  • fodboldtrøjer


    Frank Lampards regeringstid for bare fire



    Juventus Trøje, Billige Fotballdrakter, Ac Milan Trøje, Fodboldtrøjer



    den 22-årige playmaker har billige fodboldtrøjer til børn barndomsheltes fodspor


    Mason Mount har forklaret, hvordan han blev droppet af Thomas Tuchel i sin første kamp ved roret, gjorde det muligt for ham at nå et nyt niveau i denne sæson. Den 22-årige playmaker har været valg af flok i denne sæson for Chelsea, der stadig kunne trække en af ​​de bedste sæsoner i deres historie trods en turbulent afslutning på Frank Lampards regeringstid for bare fire måneder siden.

    Mount var en af ​​få positive ting for Chelsea mod slutningen af ​​Lampards embedsperiode, da de blå tabte betydelig terræn på top-fire Juventus Trøje.

    Men Tuchels entusiasme, taktiske fleksibilitet og friske ideer fik Chelsea til at vende deres sæson og nåede både FA Cup og Champions League -finalen.

    Men for Mount, der næsten er sikker på at starte for sin side på Wembley i dag, har det ikke altid været en tur i parken under den nye chef

    billige fotballdrakter.

    Tuchel forventedes at ryste tingene op, da han erstattede Lampard og kontroversielt var han modig nok til at droppe Mount, klubbens bedste spiller i sin første kamp mod Wolves ac milan trøje.

    Men beslutningen fik England til at bremse ærmerne for at bevise sin værdi for Blues.

    Tuchel var klar efter 0-0 uafgjort med Wolves, at Mount havde en stor fremtid i fodboldklubben fodboldtrøjer.

    Den tidligere PSG -chef var ivrig efter at omlægge sin pakke og se på nogle af de andre spillere, han havde til rådighed.

    Siden har Mount været en hæfteklammer i Chelsea -siden og har været en af ​​få stamgæster på holdbladet.

    Nu målretter han sit første trofæ i blåt, da han ser ud til at følge i sine barndomsheltes fodspor.